Cinta 2 budaya...

Jeng...jeng..jeng.... pelik tak ngan tajuk kat atas tuh? n you all rasa boley jual x movie nih???? edisi terhad jer tau....kui3

Gandingan mantop 2009

ape comment you allz? ley jadik gossip hangat x? ngeh..ngeh..ngeh... Nantikan kemunculan kami di pawagam berdekatan anda....

and Exclusively for my beloved mummy n dad, this is not ur future son-in-low k....but if its really happen, who knows la kan...chewah...perasan betul minah nih.....

Akceli inilah hasil exploration @ smart study aku pada malam nih...tetiba rasa nak main gan PhotoScape mlm ni...so, ni lah hasilnya....cam real x??walopun agak semak sikit kat area bawah tuh, tapi ley kira creative jugak la kan....hihihihi....so, what ur opinion sist?
u know, I'm not too creative enough to be campared wit u....komen, jangan x komen tau.....

daa...

2 comments:

bOnda February 24, 2009 at 9:59 AM  

bOlehlah tapi agak serabut..
cuba jangan letak banyak munge..minah munge ke apO nih? =p
mengenai mamat tu plak, tak ensem..carik yang ensem lagik =)

Lovely Pija February 24, 2009 at 10:47 AM  

Nak cover sumtin'+saje nak tacap pic tuh..
tang tuh kene usaha lebey la...
erk....

Yeah..It's Me

Let'S BorAk-BorAk


ShoutMix chat widget

mY dReAms + Up coming AcTVTs

  • Sony Vaio
  • New Car
  • 42" LCD tV - 32" olso can la...
  • LearN Japanese Cuisine

Famili n Frenz

One Love

Arashi widget by 6L & Daxii

testing

Translation

InFo Trafik d' Pija