Bosan...

Cubaan pertama-cute x I edit Pic nih???

Kunun2 petang tadi siap2 la nak p tengok citer Upin & Ipin...tapi keadaan sungguh tak mengijinkan ler...huhuhu...frust tol....sib baik tak pegi lagi....Minggu nih fullhouse lagi la....Bile agaknye panggung tu nak bg space kat aku ea....hmmm....we just look n see jer la nanti k...

So, petang tadi menapak la ke Giant dekat Ampang Point beli barang dapur...
eit, aku kan suka main masak2...juz malas nak tunjuk bakat jer...so round punye round punyer round giant tu, so aku dapat idea nak wat udang tempura sok, pasang dengan sweet potato wit spinach...urgh....sodap nyo...so, sape2 yg nak rase masakan aku tuh....lain tahun je la ye...hikhikhik...

Sejak dua menjak nih aku banyak google Japanese cuisine jer....tu yg tetiba rase nak wat tuh...
Aritu ade bace sal Bento -べんとう (meaning die- lunch box-klik utk maklumat lanjut) lau tengok cara dorang hias Bento tu cute sangat...budak2 pun mesti semangat nak makan....-nih ditujukan khas wat my sista sal Ammey (my cute little boy) payah sangat nak makan. Sist, I suggest u to look for this. Pikat makanan kat die jgn asik nak pikat aweks2 cun cam LLam die ni jer....hihihi

sok lau jadi masak aku masukkan pic tu kat sini k...
daa for now....

2 comments:

bOnda February 24, 2009 at 10:02 AM  

bOleh dipertimbangkan..
tapi, kena amik masa sejam la semata2 nk prepare bekal big brO sOrang..uisyyy..kebuluq ai tawww..

Lovely Pija February 24, 2009 at 10:49 AM  

xper...lau i free i p tulun....
msak lebey la....
baru x kebuluq

Yeah..It's Me

Let'S BorAk-BorAk


ShoutMix chat widget

mY dReAms + Up coming AcTVTs

  • Sony Vaio
  • New Car
  • 42" LCD tV - 32" olso can la...
  • LearN Japanese Cuisine

Famili n Frenz

One Love

Arashi widget by 6L & Daxii

testing

Translation

InFo Trafik d' Pija