Entri Khas: Selamat Hari Ibu


Di kesempatan ini saya ingin melakarkan ucapan "Selamat Hari Ibu" ini buat Pn Khadaijah @ Rahimah @ my sweet mom... terlalu banyak jasamu buat diri ini, n akan ku kenang hingga hujung nyawa...


Ingat lagi zaman kecik2 dulu...saya ni kurang rapat dengan my mom n lebih prefer luah perasaan n gediks2 dengan ayah, cuz my dad is super coolio... n mase tu my mum terlalu garang...huhu... so, ape2 hal haruz report n mintak dengan abah... ( i know, if mintak dengan ma, comform x dapat punye...hua3) Tapi, biasa la kan, anak perempuan biasanya lebih rapat dengan ayah n anak lelaki dengan mak.... (akceli jeles dengan my bro coz' my mum manjakan dia.... hik3 )


Tapi, bila diri dah bertambah usia ni, saya start rapat dengan my mum... ermmm, I think mase tu bile da akil baligh kot... hua3.... (biase la...lau hal owg pempuan datang...malu nk stori dengan abah.... so, start la gediks2 dengan ma plak....), therefore my dad yang suh inform lau nak ape2 yg berkaitan dengan hal owg pempuan WAJIB mintak dengan ma.... ihiks... almaklum la... diriku ini satu2nya anak pempuan di bawah jagaan mereka pada masa itu...my sist plak mase tu dok ngaji kat Kolej... so, xde tempat nak mengadu....
N bile dah meninggalkan zaman remaja ni, pada ma la tempat saya mengadu segala masalah, emmm, kadang2 ade gak yg simpan sendiri sebab takut nk bagitau ma...hik3.... Thanks mum for understanding me... I tau, I da banyak wat salah dengan ma, tapi ma sudi maafkan kesalahan anakmu ini.... ermmmm....soal projek "Mega" tu, hope ma dapat doakan semoga segala urusan dapat dipermudahkan.... Sooner or later, hopefully akan termakbul jua impianmu itu....
Mum.... I Love You.....

2 comments:

b.O.n.d.a May 10, 2010 at 8:30 AM  

sOb..sOb..sOb..
etlis balik jugak kannnn....
saye??? erm, bulan Jun nanti..insya Allah..

yup! agree..budak bertuah 2 orang itu selalu mendapat perhatian lebih dari mOm..jelezzzzz
=p

Lovely Pija May 10, 2010 at 9:41 AM  

tau xpe...sampai sekarang tu...huk3...

Yeah..It's Me

Let'S BorAk-BorAk


ShoutMix chat widget

mY dReAms + Up coming AcTVTs

  • Sony Vaio
  • New Car
  • 42" LCD tV - 32" olso can la...
  • LearN Japanese Cuisine

Famili n Frenz

One Love

Arashi widget by 6L & Daxii

testing

Translation

InFo Trafik d' Pija