Ngantuk!!!

Setelah sekian lama tidak menjejakkan kaki untuk bekerja untuk Night Shift, mata ni amatlah layu selayunya pada sebelah malam....yang peliknya, biasanya at this time, when I'm at home, xde la pulak mata ni manja macam ni.... ni yang membuatkan Cik Pija a bit confuse...

Selalunya, I amat la x suka tido-tidoan kat "the company" tu.... Bukan nak kate rajin sangat kerja...tp mmg dah jadi habit... n selalunya, malam memang kurang tido since zaman budak sekolah lagi.... Need to train my cute pairs of cik mata ni supaya dapat tido pada sebelah pagi plak....

Well, petang tu around kul 1 or 2 kena la bangun kan...tido tu tido la jugak...solat harus di tunaikan jugak... Now, nak try train tido pas balik kerja... at this moment, tido pas zuhur n bangun b4 asar... then tak tido langsung...

That's y la kot yg menyebabkan i'm too exhausted sekarang ni... hmmm, bile la la nak dapat kerja macam orang biasa balik ni ye...huhu.....

2 comments:

Ayu April 29, 2010 at 9:57 PM  

hi pija..try guna syampoo bawang jackie chan tu..u leh tgk kat my 'sharing is caring dlm entry syampoo bwng tu..hihi..coz i prnh alami mcm tu, lps pkai syampoo tu alhamdulillah ok..

.s.o.f.i.a. May 10, 2010 at 2:14 PM  

orang kat opis i lak suh guna shampu roselle..... tak penah try the shampu tapi body shampoo dia memang best ah.....

Yeah..It's Me

Let'S BorAk-BorAk


ShoutMix chat widget

mY dReAms + Up coming AcTVTs

  • Sony Vaio
  • New Car
  • 42" LCD tV - 32" olso can la...
  • LearN Japanese Cuisine

Famili n Frenz

One Love

Arashi widget by 6L & Daxii

testing

Translation

InFo Trafik d' Pija