Cannot get into the Kampeni...

Wah, macam pelik je Entri I arini...huhu..selalu orang bg Entri terkurung dalam "The Kampeni", I plak tak bole masuk "The Kampeni"... Bukan ape, akceli I lagi x kisah lau da tableh masuk "The Kampeni" tuh, but all my personal belonging ade kat dalam "The Kampeni"..memang x senang duduk la...

Pulak tuh, bengang gak mase nak bgtau kat boss, dah la dalam keadaan tertekan macam tu, rase nak menyembur je..n nak bagitu details pasal kejadian tuh pun mmg blurr..da tak bole nak mengarang ayat..n terase jugak nak cakap malay ngn Boss..huhuhu..FYI my boss is Canadian..huhu

But, credit to my boss, he comes to "the kampeni" n tolong bukakkan gate... Tocei2 mr Boss...ihiks

Itu satu hal, satu hal lagi nak layan sakit kepala..~payung bukan main lagi ade 2..tapi, both of them duk terperap dalam Cputeh, n kebetulan semalam parking jauh sikit kat umah ni(al-maklum la, umah bertingkat2 nih) nak-tak-nak terpaksa la redah sebab nanti kelewatan plak nak pegi "The Kampeni" tuh... Pasni da serik dah, payung tu satu tinggal dalam kereta, n satu lagi mmg kne bawak naik atas...~ini baru betul dengan pepatah:sediakan payung sebelum hujan~

Conclusion to my story: semalam memang hari yang sangat memenatkan....huhuu

5 comments:

tehr April 1, 2010 at 11:29 PM  

awak dah sediakan payung sebelum hujan TAPI tak gunakan payung bila hujan - hehehe

Lovely Pija April 2, 2010 at 9:02 PM  

Ihiks...tu la pasal..kali ni payung mmg duk dalam beg je..

Milofloat April 3, 2010 at 5:06 PM  

pijaa...aku nak mu visit blog aku tiap2 hari..hahahaha

b.O.n.d.a April 9, 2010 at 12:26 AM  

skali skala apa salahnye sembang ngan dia lam BM =)

Lovely Pija April 9, 2010 at 2:03 AM  

Jdnya macam ayam n itik bercakap..haha

Yeah..It's Me

Let'S BorAk-BorAk


ShoutMix chat widget

mY dReAms + Up coming AcTVTs

  • Sony Vaio
  • New Car
  • 42" LCD tV - 32" olso can la...
  • LearN Japanese Cuisine

Famili n Frenz

One Love

Arashi widget by 6L & Daxii

testing

Translation

InFo Trafik d' Pija