Cputeh mandi Daun....

Alahai..cian betul gn Cputeh tu...tiap ari bermandikan daun kat parking Ofis...dah nak wat camner lagi...xde tempat parking lain..huhu...nak basuh hari2 x larat la mak...almaklumlah, lau duk umah bertingkat2 ni, faham2 la...mane nak cari pili air???...huhu...nk antar g car wash tiap ari??? hmmm, ade sape2 nak sponser kew??hihihi...

Jap g nak singgah spa keter for Cputeh jap b4 keje...malam tadi teruk sangat mandi daun...

**Pas ni da xmo pakai keter kaler putih dah...huhu....
**kene rajin jage Cputeh...

4 comments:

b.O.n.d.a March 26, 2010 at 10:49 PM  

masa cputeh mandi bunga tu kan, ada tak bOnus mandi 'arOmaterapi'nya skali? hik hik hik

Lovely Pija March 27, 2010 at 12:03 AM  

hahaha..."banyak" bonusnya....

BUJANG SUSAH March 27, 2010 at 12:09 PM  

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

Lovely Pija March 27, 2010 at 2:48 PM  

thanx for the info...really appreciate it...will apply it...

Yeah..It's Me

Let'S BorAk-BorAk


ShoutMix chat widget

mY dReAms + Up coming AcTVTs

  • Sony Vaio
  • New Car
  • 42" LCD tV - 32" olso can la...
  • LearN Japanese Cuisine

Famili n Frenz

One Love

Arashi widget by 6L & Daxii

testing

Translation

InFo Trafik d' Pija