Gym..

Minggu lepas bukan main semangat lagi I mempersiapkan diri utk mulakan aktiviti baru I 4 ujung minggu.. las2 ape yg jadik? ha, berkelubung dalam selimut sehari suntuk..bangun untuk makan n solat je...pas tu sambung tido balik...hihihi...

Aritu bagai nak rak heboh kat satu kampung nak setat operasi 'slim'kan body...hahaha... ni ape cerita? tido je sepanjang hari.. hope esok I rajin la sikit nak g gym tuh...

I bukan ape, mmg niat asal nak pegi jogging, but I xde membe yang dapat temankan I jogging, so that's y I pilih untuk daftar gym jer...cuz I dah kurangkan makan, n puasa (puasa ganti...) tapi still gak maintain tahap tu gak...So, ni nak try inisiatif baru lak..

Nak kemas umah? for your info, umah yg I duduk sekarang xde ruang tamu...so, I dapat kemas bilik je..ape la sangat nak kemas bilik kecik nih, x sempat nak kelua peluh pun...huhuhu..

Pape pun sok dah tetapkan niat, I harus ke gym!! hihihi... daa

1 comments:

bOnda June 19, 2009 at 2:26 PM  

HUH? GYM??? NAK!!!!!!!!!!!!!!
'makruh' gi gym sengsOwang Okeiii =p

Yeah..It's Me

Let'S BorAk-BorAk


ShoutMix chat widget

mY dReAms + Up coming AcTVTs

  • Sony Vaio
  • New Car
  • 42" LCD tV - 32" olso can la...
  • LearN Japanese Cuisine

Famili n Frenz

One Love

Arashi widget by 6L & Daxii

testing

Translation

InFo Trafik d' Pija