Update:02 > nightmare

[Ihsan Pakcik Gugel]


Huh... baru je kejap tadi dok wak kije ni layan mata yg tengah letih ni kejap...Ingat nak lelap mata bagi rehat dalam 5 minit camtu..alih2 dekat 30 minit i tertido, you...huhu...





Paper pun, bukan tu yang jadi persolahnya... dalam terlelap tu, siap dapat bad dream lagi...huh, tu yg terkejut tu....n skrg ni cam takut sikit nak tutup mata.... Dah la cik pija kat "the kampeni" ni sensorang je pagi ni...huhu...





Tapi, bile pk balik, ok gak dapat nightmare tu... lau tidak, of cos cik pija hanyut sampai pagi karang... huhu... maunye kene "fired" plak dengan boss....huhu





K la... I nak sambung wat kerja balik..karang sia2 je makan gaji buta rite?...

6 comments:

b.O.n.d.a May 11, 2010 at 11:04 AM  

mimpikan si'Budi itu kah???
kwang3..

Lovely Pija May 11, 2010 at 8:28 PM  

ish3.....orangnye pun x kenal....

lovelylady May 11, 2010 at 8:58 PM  

ini baru namanye 'mkn gaji sambil membuta' ahaksss cheers!!!

Lovely Pija May 12, 2010 at 12:34 AM  

Aduyai kak...terlelap sbb kes x cukup tido...huhu... tp ok gak dapat nightmare tu...terus jage...n da tak berani nk tido dah pas tu....=P

Mr.K May 12, 2010 at 6:46 AM  

hihi s5 minit jadi 30 minit ..tapi segar balik la... jgn dapat nightmare sudah..

BUJANG SUSAH May 14, 2010 at 3:53 AM  

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

Yeah..It's Me

Let'S BorAk-BorAk


ShoutMix chat widget

mY dReAms + Up coming AcTVTs

  • Sony Vaio
  • New Car
  • 42" LCD tV - 32" olso can la...
  • LearN Japanese Cuisine

Famili n Frenz

One Love

Arashi widget by 6L & Daxii

testing

Translation

InFo Trafik d' Pija